TULEVAT TAPAHTUMAT

Sydämen polun palvelut (joogatunnit & hoidot) tapahtuvat aivan Jyväskylän keskustassa tunnelmallisessa ja kauniissa studio HAAVEESSA, Yliopistonkatu 26F (2. krs, ei hissiä). Auton voit jättää parkkiin kadunvarteen tai Harjun parkkiin. Käynti Haaveeseen sisäpihan kautta.

Sydämen polun joogatunnit voit maksaa myös liikuntaetuuksilla (Smartum, Edenred, ePassi). Maksaessasi liikuntaeduilla, laitathan viestiä asiasta info@sydamenpolku.fi. Kaikille joogatunneille tulee varata paikka etukäteen. Tunneille on paikkoja rajoitetusti. Maksamalla paikkasi etukäteen, varmistat oman paikkasi tunnille.

Pysy kuulolla tulevista tapahtumista, hoidoista ja joogatunneista liittymällä sähköpostilistalleni. Pääset mukaan uutiskirjeen tilaajakseni, kun laitat viestiä info@sydamenpolku.fi.

Uutiskirjeen tilaajana saat tarjouksia sekä voit voittaa arvonnoissa mm. paikan joogatunnille tai vaikkapa ayurvediseen kävelyhierontaan.

Hoitoihin sekä joogapalveluihin on mahdollista ostaa myös lahjakortteja. Lahjakortit toimitetaan joko sähköisesti tai kirjeitse (postimaksu lisätään hintaan) lahjakortin saajalle. Toimitusaika riippuen toimitustavasta 1-10pv. Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostohetkestä.

 

Tervetuloa Sydämen polun tunnevyöhyketerapiaan, rentouttaviin vyöhykeratahoitoihin sekä ayurvedisiin kävelyhierontoihin läpi koko vuoden. Kysy myös 3 tai 5 kerran sarjakorttia.

Varaa aika hoitoihin TÄSTÄ

 

KEVÄT 2024 TAPAHTUMAT:

 MYOFASKIA YINJOOOGA keskiviikkoisin 13.-27.3. KLO 17.30-18.30

Tule nauttimaan lempeän yinjoogan kehoa ja mieltä hellivästä liikkeestä, huoltamaan kehoa faskioita avaamalla sekä saamaan lisää liikkuvuutta myofaskia yinjoogassa.

Myofaskia tarkoittaa lihassidekudosta. Rakenteeltaan faskia on venyvää ja mukautumiskykyistä, mutta myös vetolujuutta kestävää ja voimaa tuottavaa. Jotta kehomme voi toimia normaalisti ja tasapainoisesti sekä ns. ”täydellä teholla”, tulee faskia-verkostolla olla täysin vapaa liikkuvuus. 

Myofaskia yinjoogan avulla vapautetaan kehoon syntyneitä triggeripisteitä asanoiden yhteydessä erillisillä apuvälineillä. Triggeripisteitä kehoon voivat aiheuttaa mm. stressi, onnettomuudet, huono ryhti sekä vähäinen tai liiallinen liikunta. Triggeripisteitä voi syntyä kaikille ja ne voivat heijastaa kipua myös muualle kehoon.

Myofaskia yinjoogassa yhdistyy  triggeripisteen aluelle kohdistuva lempeä hoiva sekä lihasten venytys, jotta hyödyt kestävät pidempään.

HINTA: NYT NAISTENPÄIVÄN KUNNIAKSI SAAT 3x KURSSIN -20% ALENNETTUUN HINTAAN 31,20€ (norm. 39€) KOODILLA ”NAISTENPAIVA”. Tarjous voimassa vain 8.3. asti. Varaathan tunnin etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusti! Voit maksaa tunnin myös liikuntaeduilla (Smartim, Edenred, ePassi). Liikuntaeduilla maksaessasi laita viestiä info@sydamenpolku.fi.

MISSÄ: Studio Haave, Yliopistonkatu 26F. 2. krs. (ei hissiä)

Mukaan pääset tästä

LEVON YINJOOGAOHJAAJAKOULUTUS (100h)

TÄMÄ KOULUTUS ON TÄYNNÄ! Jos kiinnostuit koulutuksesta laita viestiä studiohaave@gmail.com, niin saat lisätietoa syksyllä 2024 alkavasta koulutuksesta.

Tämä upea koulutus alkaa helmikuussa 2024 studio Haaveessa Jyväskylässä. Paikkoja tähän upeaan koulutukseen on enää rajoitetusti -olisiko yksi niistä Sinun?

Tämä koulutus on Sinulle, joka haluat ohjata laadukkaita yinjoogatunteja, mutta myös Sinulle, joka haluat syventää omaa joogapolkuasi. 

Lue lisää koulutuksesta TÄSTÄ

YINJOOGAA KOTONA JOOGAKURSSI ONLINE 22.1.-21.2.2024

”Rauhallinen yinjooga on aivan ihanaa. Tunnen miten hermosto rentoutuu ja liikkeet tekee ihanasti tilaa kehon eri osiin. Lantion alueen venytykset ovat aivan ihania.”
.
YINJOOGAA KOTONA online Joogakurssi 22.1.-21.2.2024 💗
.
”Ohjaajat olivat ammattitaitoisia, ihanan lempeitä ja rakastavaisia, tunneilla oli hyvä olla. Tunnin jälkeen oli rauha kehossa ja mielessä.”
.
Jo neljä kertaa toteutunut suosittu joogakurssimme starttaa jälleen tammikuussa! Tällä kurssilla keskitymme rentouttavaan ja kehoa hoitavaan yinjoogaan. Lempeä jooga laskee stressitasoja, antaa keholle avaavaa liikettä, luo mahdollisuuden levollisille yöunille ja tarjoaa rauhoittavan hetken kuulostella omaa sisimpää. Yinjoogatunnilla keho ja mieli saa levätä – annamme arjen kiireiden hellittää. Keskitymme tähän hetkeen, hengitykseen ja rauhalliseen olotilaan.
.
Yinjoogaa kotona joogakurssilla pääset osallistumaan online tunneille facebook-liven kautta suljetussa kurssiryhmässä. Kaikki live-tunnit jäävät ryhmään ja voit katsoa niitä oman aikataulusi mukaan koko kevään ajan, aina 31.5. asti. Suljetussa facebook-ryhmässä jokaisella on mahdollista saada myös tukea ja apua kurssin ohjaajilta Sannalta ja Eeva-Marialta.
.
”Ihania tunteja erilaisin hetkiin. Itselle on helpottavaa voida joogata juuri silloin, kun on täysin sellainen olo. Ei ole sidottu aikatauluihin. Pidän teidän kummankin rauhallisesta ja selkeästä tavasta ohjata.”
.
MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ?
Kurssi sisältää yhteensä 10 yinjoogaharjoitusta (2 tuntia viikossa, 5 viikon ajan). Livetunnit pidetään kurssin omassa facebook-ryhmässä ja kaikista tunneista jää sinulle myös tallenne ryhmään. Tallenteet ovat katsottavissasi aina 31.5.24 asti.

.

KENELLE?
Yinjoogaa kotona joogakurssi sopii jokaiselle – myös aloittelijoille. Et tarvitse muita joogavälineitä kuin joogamaton tai alustan. Juuri Sinä – olet lämpimästi tervetullut mukaan tälle kurssille ainutlaatuisena itsenäsi! 💗

”Saan kurssin tunneista mielihyvää, rauhaa, terveyttä, opin tuntemaan kehoani ja itseäni. Rauhoitun.”
.
HINTA:
Koko kurssin hinta on 49e, sisältäen 10 harjoitusta ja niiden tallenteet käyttöösi koko kevään ajaksi.
.
”Ihanan vaihtelevat harjoitukset. Aina kehossa rauha ja positiivinen mieli.”
.
Voit maksaa myös Epassilla, Smartumilla tai Edenredillä suoraan Sannan (Sydämen polku) yritykselle. Maksu tapahtuu etänä ko. liikuntaedun omilla nettisivuilla. Jos maksat liikuntaeduilla, niin laitathan vielä Sannalle sähköposti asiasta.
.
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta, jokainen toimii harjoituksissa omalla vastuulla.
.
”Kiitos. Kiitos. Kiitos! Arjen keskellä pala rauhaa ja omaa aikaa silloin kun kiireisessä arjessa itselle sopii ❤ 

Pysy kuulolla tulevista tapahtumista, hoidoista ja joogatunneista liittymällä sähköpostilistalleni. Pääset mukaan uutiskirjeen tilaajakseni, kun laitat viestiä info@sydamenpolku.fi.

Uutiskirjeen tilaajana saat tarjouksia sekä voit voittaa arvonnoissa mm. paikan joogatunnille tai vaikkapa ayurvediseen kävelyhierontaan.

Share This