JOOGA-JA HYVINVOINTILOMA MONTENEGROSSA 1.-8.10. 2024

Lämpimästi tervetuloa mukaan jooga- ja hyvinvointilomalle Montenegroon Adrianmeren rannalle 1.-8.10.2024.
.
Laguunin siniset vedet, jylhät vuoristot, elegantit rakennukset ja vuosisatoja vanhat kaupungit odottavat sinua. Koko kauneuden kruunaa lämmin välimerellinen ilmasto.
.
Lähde mukaan jo kuudetta kertaa järjestettävälle jooga- ja hyvinvointilomalle kanssamme. Toista kertaa kohdemaanamme on upea Montenegro! Maan pinta-alasta yli 85% on vuoristoa ja kauniita maisemia riittää. Lokakuussa päivälämpötila on parhaimmillaan noin 25–26 astetta ja merivesi on kutsuvan lämmintä. Kuvankaunis Montenegro odottaa sinua ❤
.
Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin. Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia Montenegron aarteista omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla.
.
Matkan hintaan kuuluu myös käynti Kroatiassa Dubrovnikin vanhassa kaupungissa matkamme lähtöpäivänä. Pääset siis tutustumaan samalla reissulla kahteen eri maahan!

.

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

 

MONTENEGRO:
Montenegrossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Se on tunnettu värikkäästä kulttuuristaan sekä monipuolisesta historiastaan. Täältä löydät myös hyvin säilyneitä tunnelmallisia keskiaikaisia kaupunkeja. Pääset useisiin paikkoihin edullisesti ja helposti taksilla. Rannikko on täynnä kauniita rantoja vieri vieressä ja merivesi kirkkaan sinistä. Lähtisitkö veneretkelle nauttimaan auringosta kimmeltävästä merivedestä tai vaeltamaan jylhille vuorille tutustumaan kauniiseen luontoon?
.
Jooga- ja hyvinvointiloman kohteena Montenegrossa on Herceg Novi/Igalo, joka sijaitsee Montenegron rannikolla, noin 25 km Dubrovnikin lentokentältä. Herceg Novi on pieni kaupunki ja rauhallinen kohde, jossa ei ole massaturismia. Herceg Novi sijaitsee Boka-Kotorin lahden suulla, jonka on sanottu olevan yksi maailman kauneimmista lahdista. Herceg Novin kaupungissa on upea vanha kaupunki sekä rannalla 7 km pituinen rantabulevardi.
.
Herceg Novin vieressä sijaitseva kylä Igalo on maailmankuulu terveyskylpyläkohde legendaarisella Boka-Kotorin lahdella, jota ympäröi mahtavat Montenegron vuoret ja Adrianmeri. Paikka on ollut vuosisatoja kuuluisa luonnon terveysvaikutuksesta, subtrooppisesta kasvillisuudesta ja Välimeren ilmastosta. Hotellimme Palmon Bay sijaitsee Igalon keskustan lähellä rantabulevardin varrella.
.
Mukana matkalla on Tilausmatkojen montenegrolainen matkanjohtaja/opas, joka esittelee maata sujuvalla suomen kielellä, osaten kertoa maan historiasta ja nykypäivästä paikallistuntemuksella.
.
MAJOITUS:
Palmon Bay Hotel & Spa (****+) on tasokas ja rauhallinen hotelli Igalon keskustan tuntumassa. Hotellissa on hieno kylpyläosasto, joka on asukkaiden vapaassa käytössä, kuten myös hotellin yksityinen ranta ja allasalue. Hotelli sijaitsee rantabulevadin varrella ja kaikki palvelut ovat lähellä. Hotellilla on upeat puitteet joogaan! Pääset joogaamaan kattoterassilla, josta on suora näkymä merelle. Käytössämme on myös sisätila joogaa varten. Matkan hintaan sisältyy runsas aamiainen. Tutustu hotelliin tästä: www.palmonbayspa.com

 

Jooga- ja hyvinvointiloma Montenegrossa on juuri Sinua varten ja haluamme tehdä siitä ikimuistoisen!

 

 

 

OHJELMA:

 

Loman aikana pääset nauttimaan lempeästä joogasta ja rentouttavista harjoituksista ammattitaitoisten joogaopettajien ohjauksessa. Joogaloman ohjelma sopii jokaiselle – myös joogaan tutustuville. Joogan lisäksi pääset osallistumaan hyvinvointia lisääviin lempeisiin harjoituksiin, kuten läsnäolo-, meditaatio- ja rentoutumisharjoituksiin. Lisäksi pääset nauttimaan kasvoja hemmottelevasta kasvojoogasta. Yhteensä joogatunteja on 10 kertaa loman aikana, lisäksi saat 6 itsenäisesti tehtävää hyvinvointiharjoitusta. 

 

Eeva-Maria ja Sanna ovat tavoitettavissasi koko reissun ajan. Otamme käyttöön ryhmälle oman whatsapp-ryhmän, jota kautta saat infoa jo ennen lomaa ja reissun aikana. Edellisten jooga- ja hyvinvointilomien asiakaskokemusten perusteella whatsapp-ryhmä on ollut hyväksi koettu ja oivallinen tapa tutustua ryhmäläisiin, saada lounasseuraa sekä jakaa hyviä retki- & kohdevinkkejä.

 

Tilausmatkojen kautta voit osallistua myös useille mielenkiintoisille lisämaksullisille retkille lomasi aikana. Mukana retkillä on suomenkielinen opas.

 

Ohjelmaan osallistuminen on aina vapaaehtoista, joten voit myös rauhassa levätä tai nauttia päivästä juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Tälle matkalle uskaltaa hyvin lähteä myös yksin. Jooga- ja hyvinvointiloma Montenegrossa on juuri Sinua varten ja haluamme tehdä siitä ikimuistoisen 

 

ALUSTAVA LOMAOHJELMA (muutokset mahdollisia):
Tiistai 1.10.
Tapaamme ennen lentoa portilla – ihana lomamatka alkaa!
Lento: Helsinki klo 17:30 -> 19:35 Dubrovnik, Kroatia (-1h)
Lentokenttäkuljetus hotellille, perillä Palmon Bay hotellissa noin klo 21.30
.
Keskiviikko 2.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Tervetulotilaisuus klo 10 (retkille ilmoittautuminen)
Jooga klo 16.45-18
Mahdollisuus osallistua yhteiseen tutustumisiltaan
.
Torstai 3.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Jooga klo 11.30-12.30
.
Perjantai 4.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Jooga klo 16.45-18
.
Lauantai 5.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
.
Sunnuntai 6.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Jooga klo 11.30-12.30
.
Maanantai 7.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Mahdollisuus osallistua yhteiseen illanviettoon
.
Tiistai 8.10.
Aamupala klo 7-10
Lähtöpäivä
Retki Kroatiaan, Dubrovnikin upeaan vanhaan kaupunkiin, vapaa aikaa kaupungilla on noin 2,5-3h
Lento: Dubrovnik klo 20:20 -> 00:20 Helsinki (+1h)
.
EXTRAT:
Saat jokaiselle päivälle myös ohjeen oman hyvinvointiharjoituksen tekemiseen itsenäisesti. Harjoituksen tekeminen on sinulle täysin vapaaehtoista.
.
Voit halutessasi varata Sannalta ajan rentouttavaan vyöhykeratahoitoon (60min, 65€). Huom: Aikoja rajallisesti tarjolla! Hoito tapahtuu omassa hotellihuoneessasi. Varaa oma hoitoaika laittamalla viestiä pian Sannalle: info@sydamenpolku.fi
.
LAHJA SINULLE:
Saat lahjaksi Yinjoogaa kotona joogakurssin (arvo 49e) ja pääset nauttimaan joogatunneista helposti kotona koko syksyn ajan Sannan ja Eeva-Marian kanssa. Kurssi alkaa syyskuussa.
.

MATKANJOHTAJAT:
Matkanjohtajina toimivat joogaopettajat ja hyvinvointialan yrittäjät Eeva-Maria Lepoaho ja Sanna Bjurström. Molempia ohjaajia yhdistää rakkaus joogaan ja pehmeä liikekieli. Tunneillamme saat voimaantua, rentoutua ja nauttia joogan kokonaisvaltaisista vaikutuksista.

HINTA:

Majoitus 2 henkilön standard huoneessa 1220€ / hlö 
Majoitus 1 henkilön standard huoneessa 1445€ / hlö 
.
Huom: Matkalle voit lähteä mukaan myös naispaikalla ja majoittua samaan huoneeseen ryhmämme toisen henkilön kanssa. Jos huonekaveria ei tule ryhmästä, veloitetaan 1hlö huonemaksu (225€).
.
HINTAAN SISÄLTYY:
– Lennot Helsinki – Dubrovnik (Kroatia) – Helsinki
– Matkalaukku koneen ruumassa
– Lentokenttäkuljetukset Dubrovnik–Herceg Novi–Dubrovnik
– Majoitus kylpylähotelli PALMON BAY & spa (****+)
– Aamupala
– Suomenkielisen oppaan palvelut
– Käynti Dubrovnikin vanhassa kaupungissa
– Laadukas jooga- ja hyvinvointiohjelma 6 päivänä loman aikana (yhteensä 10 joogaharjoitusta ja 6 itsenäistä hyvinvointiharjoitusta)
– Yinjoogaa kotona online kurssi syksyllä (arvo 49e)
.
Toimistokulut 15€/ lasku lisätään varaukseen.
.
Lisämaksusta:
– puolihoito +75€
– 1 hengen standard huone +225€
– Deluxe huone (tilavampi, king size sänky) puutarhaan päin +140€/hlö
– Superior huone (tilavampi, king size sänky, merinäköala) +250€/hlö/2hh ja +420€/hlö/1hh
.
RETKET (lisämaksusta):
Tilausmatkojen kautta voit osallistua myös useille mielenkiintoisille retkille lomasi aikana. Mukana retkillä on suomenkielinen opas.
.
Tarjolla on mm. seuraavat retket:
PERAST & KOTOR: ”Yksi maailman kauneimmista lahdista!”
Ajetaan Kotorin lahti ympäri. Tutustutaan historialliseen Perastin kylään, mahdollista vierailla Gospa od Skrpjela saarella (veneyhteys Perasista). Tutustuaan Unesco suojattuun Kotorin vanhaan kaupunkiin ja pistäydytään ostoskeskuksessa.
.
CETINJE & TIVAT: ”Historian huminaa ja modernia Montenegroa!” Cetinje on Montenegron vanha pääkaupunki, joka sijaitsee n. 700 metrin korkeudessa ja edustaa ”aidompaa” Montenegroa kuin rannikko. Cetinje on perustettu 1400 -luvulla ja melkein jokaiseen Cetinjen taloon liittyy mielenkiintoinen tarina menneisyydestä. Cetinjessä kuulet tarinointa Montenegron mielenkiintoisesta historiasta. Vastakohtana paluumatkalla käydään tutustumassa Tivatin satama-alueeseen. Tivatissa saa kuvan mihin suuntaan Montenegro on menossa tulevaisuudessa.
.
TREBINJE BOSNIA-HERTSEGOVINA: Naapurimaa tutuksi! Ajetaan naapurimaahan Bosnia-Hertsegovinaan Trebinjen kaupunkiin, jolla on mielenkiintoinen historia -osittain samat hallitsijat ovat hallinneet sekä Trebinjen että Herceg Novin alueita. Retken aikana käydään Trebinjen vanhassa kaupungissa ja mielenkiintoisella viinitilalla, missä päästää tutustumaan viinitilan tuotantoon ja syödään paikallinen lounas. Passi mukaan retkelle.
.
Varausvahvistuksen yhteydessä saat lisätietoa retkistä Tilausmatkojen kautta. Retkille ilmoittaudutaan tervetulotilaisuudessa keskiviikko aamuna hotellilla. Osa retkistä saattaa mennä päällekäin joogatuntien kanssa.
.
VARAUKSET:
Varaa oma matkasi pian vastuullisen matkanjärjestäjän Tilausmatkat Oy:n kautta:
https://www.tilausmatkat.info/…/hyvinvoint…/varaa-matka.html (Huom: ilmoita erikoisruokavaliot samalla)
.
MATKAEHDOT:
Varausmaksu 150€ maksetaan ilmoittautuessa. Loppulasku erääntyy 8 viikkoa ennen matkaa. Maksuja ei palauteta, jos peruu matkan.
Huom: Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjien toimesta, suosittelemme kattavan matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus korvaa myös, jos sairastut, etkä pääse matkalle mukaan. Jokainen osallistuu matkalle ja ohjelmaan omalla vastuulla.
.
Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Tilausmatkat Oy. Tilausmatkat on luotettava, suomalainen matkanjärjestäjä, jolla on pitkä kokemus hyvinvointilomien järjestämisestä.
.
KENELLE MATKA SOPII?
Matka sopii juuri Sinulle, joka kaipaat irtiottoa arjesta, hyvinvointia, aurinkoa ja rentoa lomafiilistä. Lomalla sinulla on aikaa sekä nauttia lempeästä, kaikille sopivasta joogasta sekä vapaa-ajasta juuri sinua kutsuvalla tavalla. Tilausmatkojen monipuolinen retkivalikoima tuo myös mahdollisuuden valita lomaohjelmaasi mielenkiintoisia kohteita oman kiinnostuksesi mukaan.
.
Olet sydämellisesti tervetullut mukaan nauttimaan upeasta Jooga- & Hyvinvointilomasta kauniiseen Montenegroon! ❤
.
Aurinkoterveisin,
Sanna / Sydämen polku
info@sydamenpolku.fi
www.sydamenpolku.fi
Eeva-Maria / Heijastuksin
heijastuksin@gmail.com
www.heijastuksin.fi
Palautetta:
”Kiitos, olette onnistuneet ammattitaidolla luomaan mahtavan joogalomaviikon. Sopivasti lepoa ja ohjelmaa!”
.
”Hotelli Palmon Bay and Spa oli todella mieluinen. Siisti ja sijainti loistava. Upeat maisemat. Lähellä rantaa ja palveluita.”
.
”Aivan ihanaa ja ammattitaitoista toimintaa ohjaajilta. Ohjelma mukavan rentoa.”
.
”Montenegro on turvallinen, kaunis ja lumoava kohdemaa.”
.
”Suuri kiitos! Ihania muistoja jää tästä reissusta ja levollinen kehomieli.”
.
”Voin suositella kaikille tätä Montenegron Jooga- & Hyvinvointilomaa! Sopiva ajankohta, hieno hotelli ja ihanat joogatunnit sekä opastetut retket!”
.
”Ei ole sanoja kertomaan, kuinka paljon olen nauttinut näistä maisemista!”
.
”Kiitos, kiitos, kiitos ihanasta joogalomasta. Tuun toistekin!”
.
”Montenegron Joogaloman retket ovat olleet elämyksellisiä ja hyvin organisoituja. Kaikki on toiminut hyvin oppaita myöten. Retkikohteet tosi mielenkiintoisia ja kaunista on kaikkialla!”
.
”Ihanan rentouttava, monipuolinen ja antoisa loma. Erittäin hyvä tapa matkustaa yksin.”
.
”Joogatunnit olivat erinomaisia.”
.
”Mahtava yhdistelmä joogaa, omaa aikaa ja mahdollisuus retkiin!”
.
”Suuri kiitos, kun loitte lomalle mukavan tunnelman ja kaikki toimi!”
.
”Ohjaus oli varmaa, lempeää, asiantuntevaa, huolehtivaa. Nautin joka tunnista! Keho, mieli, hermostoni todellakin kiittää!”
.
”Ohjaajat olivat ammattitaitoisia, ihanan lempeitä ja rakastavaisia, tunneilla oli hyvä olla. Tunnin jälkeen oli rauha kehossa ja mielessä.”
.
”Jooga oli yllättävän tehokasta. Ja joogatunnit olivat erinomaisia. Positiiviset ja auttavat ohjaajat.”
.
”Eeva-Marian ja Sannan ohjauksesta välittyi läsnäolo, lempeys ja hyväksyntä. Kaikki saivat olla omia itseään ja saivat tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta. Molemmista välittyi intohimo omaan tekemiseen ja positiivinen asenne välittyi myös eteenpäin. Molempien ammattitaito oli vakuuttavaa ja ohjaajiin pystyi luottamaan täysin.”
.
”Kiitos, kiitos, kiitos. Turvallista, mutta ei kaikilta osin tuttua. Sain yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan. Huolenpito ryhmäläisistä tuntui hyvältä.”
.
”Jos hain hyvinvointia, sen sain. Luulin osallistuvani joogaan, mutta sainkin paljon enemmän!”
.
”Ohjaajat olivat ihania, rauhallisia, lempeitä ja rakkaudellisia. Joogan ammattilaisia.”
.
”Jooga- & hyvinvointilomassa toimi parhaiten oman ajan ja joogaharjoitusten yhdistelmä. Joogatunnit olivat ihania.”
.
”En ole ennen ollut joogalomalla yksin ja uskallan tämän perusteella suositella muillekin yksin matkustamista.”
.
”Kaikki Joogaloman järjestelyt ja informointi oli tosi hyvin hoidettu.”
.
”Onnistuitte joka kerta! Selkeää ohjausta ensikertalaiselle.”
.
”Lempeällä ohjauksellanne ja tuellanne oppii tekemään itselleen hyviä valintoja. Tätä tietä on hyvä jatkaa eteenpäin, odotan tulevaa innolla.”
.
”Ihanat joogat, kivoja ihmisiä. Helppo tulla yksin. Seuraa saa, jos haluaa, mutta yksinkin saa olla.”
.”Haluan kiittää teitä. Ootte tuoneet mun elämään ihanan tavan. Kiitos teille, ootte huippuohjaajia! ”
.
”Kiitos, kiitos, kiitos. Turvallista, mutta ei kaikilta osin tuttua. Sain yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan. Huolenpito ryhmäläisistä tuntui hyvältä.”
Share This