KUKA OLEN

Ihanaa kun löysit sivuilleni!

Olen Sanna, Heartful yoga joogaopettaja (RYT 295h) sekä tunnevyöhyketerapeutti.  Olen myös lasten ja nuorten joogaopettaja (RCYS 95), lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja sekä kasvatustieteiden kandidaatti.

Joogan löysin jo yli kymmenen vuotta sitten Kuopiossa asuessani. Vuonna 2016 kun perheemme asui Suomenlinnassa, aloin joogaamaan aktiivisemmin. Joogan avulla opin olemaan enemmän itselleni armollisempi, läsnäolevampi ja huomasin, että olin keskittynyt enemmän olemaan äiti, enkä niinkään Sanna. Olin unohtanut itseni, tarpeeni ja haluni. Aloin löytämään takaisin omaa voimaani sekä asettamaan rajoja.

 

SYDÄMEN POLKU

Minusta ei ikinä pitänyt tulla yrittäjää. Sydämen polku kasvoi kuitenkin ajatuksissani ja haaveissani reilun kahden vuoden ajan, ennen kuin lopulta syksyllä 2019 uskalsin ottaa ensimmäisen askeleen sitä kohti ja löysin rohkeuden seurata sydämeni polkua.  Viimein useamman vuoden itsetutkiskelu ja pohtiminen mitä elämältäni haluan, sai minut irtisanoutumaan keväällä 2021 vakituisesta työstäni varhaiskasvatuksen opettajana.

Sanon nykyään olevani toipuva suorittaja, sillä jooga on opettanut minulle erityisesti lempeyttä ja armollisuutta itseäni kohtaan, stressin hallintaa sekä löytämään takaisin keho-mieli-sieluyhteyteen. Tätä yhteyttä haluan vahvistaa myös Sinussa!

 

PALAUDUN

Joogan lisäksi pidän maadoittavista ja rauhoittavista metsäkävelyistä, avantouinnista, itseni kehittämisestä sekä uusien asioiden oppimisesta. Syksyllä 2021 aloitin tunnevyöhyketerapiaopinnot Kairon instituutissa Helsingissä.

JOOGATUNNIT

Joogatunneillani hyödynnän elämäni varrella saamiani koulutuksia ja oppeja. Tällä hetkellä oma harjoitukseni on pääsääntöisesti Iyengarjoogaa, jonka oppeja ja asanalinjauksia hyödynnän omilla tunneillani paljon.  Yhdistän joogatunneillani myös mm. tunnevyöhyketerapiaa (TVT), kiinalaista lääketiedettä (akupisteiden painanta sekä meridiaanit) sekä EFT:tä.

PODCAST

Vuonna 2020 aloitimme yhdessä ystäväni Emman kanssa podcastien nauhoittamisen. Vaikka olemme kaikki erilaisia, kipuilemme usein samojen asioiden äärellä. Haluamme inspiroida Sinua elämään juuri Sinun näköistä elämää, pysähtymään itsesi äärelle ja miettimään omaa suuntaasi. Vuonna 2022 mukaamme liittyi myös Eeva Nurmi kevään ajaksi. Kaudella kolme olen mukana vain joka toisessa jaksossa.

Rohkeasti pocastin jaksot löydät täältä.

Share This