KUKA OLEN

Olen Sanna, lasten ja nuorten joogaopettaja (RCYS 95), lasten joogaohjaaja (barnyoga), kasvatustieteiden kandidaatti ja varhaiskasvatuksen opettaja. Valmistuin Savonlinnan OKL:stä vuonna 2005 ja olen ollut töissä päiväkodeissa siitä lähtien sekä Kuopiossa että Jyväskylässä. Joogan löysin jo yli kymmenen vuotta sitten Kuopiossa asuessani. Vuonna 2016 kun perheemme asui Suomenlinnassa, aloin harrastamaan joogaa aktiivisemmin. Tuolloin aloin ymmärtämään, että pitää tehdä asioita joista pidän ja mitkä tuottavat minulle iloa. Aloin löytämään omaa voimaani sekä asettamaan rajoja.

Jooga on opettanut minulle erityisesti armollisuutta itseäni kohtaan, stressin hallintaa sekä löytämään yhteyden kehooni.  Myös lapsi ja nuori oppii näitä samoja taitoja joogan kautta ja sydämeni haluaa jakaa heille tätä tietoutta eteen päin.

 

Työni päiväkodissa on opettanut minulle paljon. Muun muassa lapsi ryhmän hallintaa, tiimityöskentely taitoja, stressin sietokykyä, joustavuutta sekä hetkessä elämistä. Kaikista suurimmat opettajani tunnetaitojen osalta ovat olleet kolme lastani (10v., 10v. ja 5v.). Lapset osaavat olla läsnä luonnollisesti jo pienestä pitäen. Lasten kanssa toimiminen on hetkeen tarttumista tässä ja nyt. On hienoa huomata rakkauden mikrohetket ja pysähtyä niiden äärelle. Lasten välittömyys ja suorasukaisuus on myös hyvin herättelevää ja ajatuksia liikkeelle panevaa.

Joogan lisäksi pidän maadoittavista ja rauhoittavista metsäkävelyistä, avantouinnista, itseni kehittämisestä sekä uusien asioiden oppimisesta. Tunnetaidot kiinnostavat minua ja pääsen aloittamaan lasten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen helmikuussa 2020 Kuopiossa. Koulutuksen jälkeen tunnetaitoja päästään harjoittelemaan myös lasten ja nuorten joogatunneilla sekä tunnetyöpajoissa.

Ihanaa kun löysit sivuilleni!

Share This