AIKUISTEN JOOGA

Kaipaatko hetken pysähtymistä ja aikaa itsellesi?  Toivoisitko vahvempaa keho-mieliyhteyttä sekä mindfulness taitojen vahvistamista? Entä haluaisitko oppia linjaamaan asanoita paremmin ja turvallisemmin? Haluaisitko tutustua meditaatioon ja jooga nidraan?

Olen saanut Heartful yoga joogaopettaja koulutuksessa asanaoppini Kaisa Kärkkäisen lisäksi myös Iyengarjoogaopettaja Timo Kurvilta. Rakastan Iyengarjoogan tuomaa asanalinjausta ja se on vaikuttanut voimakkaasti myös omaan ohjaustyyliini. Timon oppien myötä asanoiden salat ovat auenneet itselleni tajunnan räjäyttävästi! Rakastan sitä tunnetta mikä kehossani on Iyengarjoogan jälkeen. Kehoni on avoin, linjassa ja vahva. Ja tätä tunnetta haluan tuoda oppilailleni myös omilla tunneillani. Avoimen ja linjassa olevan kehon kautta on helpompi myös syventyä itseensä ja sukeltaa sisimpäänsä.

Kaisa Kärkkäisen upean ja lempeän ohjauksen myötä olen oppinut syventämään myös teemoja joogatunneillani. Tunneillani saatetaan toisinaan syventyä mm. kehon, mielen ja sieluntasapainon äärelle tai tuntisuunnitelmani saa inspiraatiota luonnosta esim. kuunsyklistä. Toisinaan tunnin teemana voi olla anatomisesti jokin alue esimerkiksi selän hyvinvointi, hartiarengas tai vaikkapa lonkanalueen avaukset.

Tärkeänä osana tuntejani on myös hengityksen havainnointi- ja hengitysharjoitukset, läsnäoloharjoitukset sekä erilaiset meditaatiot. Mediaatio- ja rentoutusosuudessa käytän apuna myös rumpua, äänimaljoja tai shanteja (tuulikello).

Jooga tunneilleni yhdistän osaamistani myös tunnetaito-ohjaajuudestani sekä tunnevyöyhketerapiaopinnoistani.

Tällä hetkellä ohjaan omia joogatunteja zoomin välityksellä, Jyväskylän keskustassa sekä tuntiopettajana Studio Laiveella. 

Pidän joogatunteja myös yrityksille, yksityishenkilöille sekä polttariporukoille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Share This